9.33/10
Alcatel One Touch Pop C7 case

Alcatel One Touch Pop C7 hoesje ontwerpen

Een Alcatel One Touch Pop C7 hoesje kun je geheel uniek ontwerpen via onze handige designtool. Upload een afbeelding die je lief hebt of een tekst die je bijzonder vindt en bestel nu een persoonlijke case.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Een uniek Alcatel One Touch Pop C7 hoesje

Het Alcatel One Touch Pop C7 hoesje voor optimale bescherming en een geweldige uitstraling. De One Touch Easy was als bestseller één van de voorgangers van de C7. Nu is deze versie uitgerust met een quad-core SoC en 5 inch beeldscherm. Voor degene die het fijn vindt om met een toestel te lopen die lekker zwaar in de hand ligt kan zijn geluk niet op. Deze Pop telefoon is 162 gram zwaar wat in vergelijking met de iPhone 5C, die net zo groot is, 30 gram zwaarder is. Hoewel het een zwaargewicht is tussen de smartphones, kan deze alsnog een barstjes of deukjes oplopen. Bescherm hem daarom zo goed mogelijk met een persoonlijke case die je maakt met eigen afbeelding, tekst of logo!

Een Alcatel One Touch Pop C7 hoesje voor bescherming

Bestel een Alcatel One Touch Pop C7 hoesje om zijn gevoeligheid voor krassen en barsten teniet te doen. Het toestel is vrij zwaar en stevig, maar heeft nog steeds bescherming nodig van flinke stoten. Het toestel kan bijvoorbeeld per ongeluk worden laten vallen of de inhoud van een drankje wordt erop omgestoten. Onze hoesjes absorberen de botsingen met gemak en verlengen de levensduur van jouw nieuwe toestel met jaren. Zo kun je in alle gemoedrust je telefoon gebruiken.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp nu ook het Alcatel One Touch Pop C9 hoesje
Ontwerp nu ook het Alcatel One Touch Pop C5 hoesje
Ontwerp nu ook het Alcatel One Touch Pop C3 hoesje

Reviews van onze klanten

angela

angela

ik heb de hoesjes vandaag binnen gekregen en ze zijn weer top ben heel tevreden.

26-09-2017
Fotograaf

Fotograaf

Helemaal top, snel ontvangen en goed afgewerkt. Wel jammer dat er geen full print case van gemaakt kon worden voor de Iphone 7 Plus. Mocht dat ooit kunnen dan hoor ik dat graag(met een couponcode is dat helemaal geweldig natuurlijk).

12-05-2017
Saskia

Saskia

Fantastische hoesjes, super mooi en met iedere afbeelding of foto mogelijk. Nu voor de tweede maal een hoesje besteld via deze site en weer geweldig. Echt aanrader!

14-04-2017
Jennifer

Jennifer

Ik heb al vele malen een case via hen besteld. Altijd uiterst tevreden. Nu door eigen fout de verkeerde besteld, krijg ik alsnog korting op mijn bestelling. Een dikke pluim!!

18-02-2017
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2016 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie