iPhone hoesje ontwerpen

Gebruik jouw favoriete foto, tekst of logo voor het maken van een persoonlijk hoesje voor jouw iPhone, iPod Touch of iPad.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Kies jouw iPhone, iPod Touch of iPad

De meest unieke hoesjes voor jouw Apple producten

Apple blijft ieder jaar weer vooruitstrevend in haar producten en laat de concurrentie, en uiteraard haar klanten, altijd afvragen wat er als volgt op het programma staat. Een merk waar kwaliteit en uitstraling als leidraad door de organisatie wordt gevolgd. Onze gepersonaliseerde iPhone hoesjes bieden uitstekende bescherming en zijn nog uniek in hun soort ook.

Onbezorgd genieten met een geweldige uitstraling

Niet meer constant moeten opletten of er geen drankje over jouw toestel heen komt of extra voorzichtig zijn wanneer je hem vasthoudt. Het iPhone hoesje zorgt voor een betrouwbare bescherming voor het geval dat er iemand zijn drankje omstoot op jouw smartphone of dat je hem zelf per ongeluk laat vallen. Maak je leven een stuk aangenamer door een beschermend case om één van jouw dierbaarste vriend heen te doen. Zo gaat hij niet alleen een stuk langer mee, maar ziet hij er ook nog eens super strak uit!

iPhone hoesje ontwerpen in unieke stijl

Wil je een uniek iPhone hoesje ontwerpen? Bij Ontwerpeencase kun je via onze handige tool de mooiste cases maken die je ooit gezien hebt. Ontwerp jouw case met een eigen foto, tekst of logo en laat deze haarscherp bedrukken op één van onze verschillende uitvoeringen.

Deel jouw iPhone hoesje ontwerp met vrienden

Je kunt je iPhone hoesje maken en vervolgens delen met vrienden of iedereen die maar geïnteresseerd is. Via ons Ontwerpeencase pagina op Facebook en reviews op de website, kunnen onze klanten hun unieke ontwerpen met elkaar delen. Zo heb je er niet alleen zelf plezier van, maar help je ook anderen door inspiratie te geven.

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie