9.33/10
iPad 2017 case

iPad 2017 hoesje ontwerpen

Als je in het bezit bent van een iPad 2017 wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk schade vrij houden. De 9,7 inch tablet is ondanks het grote scherm toch lichter dan eerdere toestellen, maar doet qua kwaliteit niet onder in vergelijking met de rest. Ook de iPad 2017 is voorzien van een camera aan voor- en achterzijde. Om deze te beschermen raden wij je aan een hoesje te gebruiken, zodat jij zolang mogelijk kunt genieten van de nieuwste iPad!

Soorten iPad 2017 hoesjes 

We hebben de keuze tussen een hardcase en een hardcase + schermcover. Als je het nodig vind om alleen de achterkant van je iPad 2017 te beschermen raden we je aan voor de hardcase te gaan. De case wordt dan aan de achterkant bedrukt.  Wil je ook graag de voorkant van je iPad beschermen? Kies dan voor een hardcase + schermcover. Met deze case komt je ontwerp op de voorkant van de case. 

Zelf je iPad 2017 hoesje ontwerpen

Bij Ontwerp een case bieden we je de mogelijkheid om je eigen hoes te ontwerpen. Je kunt eenvoudig je eigen foto's uploaden en tekst toevoegen. 

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie