8.92/10
iPhone 5(S) case

iPhone 5(s) en iPhone SE hoesje ontwerpen

Met de iPhone 5(s) en iPhone SE heb je gekozen voor een smartphone met een geliefd design. Kies voor een gepersonaliseerde case met optimale bescherming. Met een leuke foto kun je eenvoudig en snel een hoesje ontwerpen! 

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Diverse iPhone 5 (s) en iPhone SE hoesjes te ontwerpen

Zoek je een case die alleen om de achterkant van de telefoon zit? Dan kun je kiezen uit de Hardcase, Softcase, Fullprint case of de Houten case. Bij de Hardcase en Softcase wordt alleen de achterkant bedrukt. Wil je een iPhone 5 (s) of iPhone SE cover waarbij het ontwerp ook doorloopt op de zijkanten? Kies dan voor de Fullprint case.  Of kies voor de unieke Houten case waarbij je ontwerp in de case gegraveerd wordt. Wil je liever een hoesje ontwerpen die beide kanten van de telefoon bedekt? Kies dan uit de Portemonnee case, Full print wallet case of de Full print flip cover. 

Bescherming ontmoet persoonlijkheid

Met je eigen creatieve inbreng ontwerp je een uniek iPhone 5 (s) of IPhone SE hoesje, ''protection meets personality''. De gepersonaliseerde telefoon hoesjes zijn op te fleuren met foto’s en teksten. Zo heb jij een leuker hoesje dan iedereen! Met een leuke foto herinnering kun je jouw unieke iPhone 5 (s) of SE case ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan foto van je kinderen, een vakantiefoto of een bruiloft en laat de afbeelding op de één van de cases bedrukken. 

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.


Heb je een andere case?

iPhone 4
iPhone 6
iPhone 5C

iPhone 5(S) case reviews

gerard

gerard

zeer tevreden over mijn telefoon hoesje. Op de voorzijde een foto van ICD pacemaker register en achterzijde ICD gegevens. Tel. altijd bij mij. Dus ook de gegevens voor eventuele hulpverleners goed zichtbaar.

17-06-2015
Nancy

Nancy

Telefoonhoesje besteld en bij ontvangst was ik niet 100% tevreden. Meteen telefonisch contanct gehad,mail met afdruk gestuurd en binnen twee dagen kosteloos een nieuw perfect hoesje gekregen!!! Echt super service.

10-06-2015
Sara

Sara

Dank jullie wel

17-05-2015
Dennis

Dennis

Tevreden met het hoesje en een zeer snelle afhandeling en snelle verzending

12-05-2015
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie