9.50/10
iPhone 5C case

iPhone 5C hoesje ontwerpen

Een iPhone 5C hoesje ontwerpen is voor iedereen toegankelijk! Voeg jouw favoriete afbeelding in onze tool toe en maak een persoonlijke en unieke case.

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Uniek hoesje maken

De hoofdontwerper van Apple, Jonathan Ive, heeft ongetwijfeld zijn best gedaan op de officiële iPhone 5C hoesjes van Apple, de mooiste cases worden naar ons idee echter door de iPhone gebruiker zelf ontworpen! Geef jouw creativiteit de ruimte, door zelf een iPhone case design te maken met of zonder jouw favoriete foto. De afbeelding zal vervolgens haarscherp op de case bedrukt worden en vaak dezelfde dag nog verstuurd worden, zonder verzendkosten.

iPhone 5C hoesje ontwerpen voor totale bescherming

Het iPhone 5C hoesje beschermt zijn drager optimaal. Deze stijlvolle smartphone is voor veel mensen een goede vervanging voor het 5S model, door zijn goedkopere prijs. Veel facetten van de twee modellen komen namelijk overeen waardoor het een uitstekende optie is voor mensen die niet de hoofdprijs willen of kunnen betalen. Om de telefoon te beschermen tegen krassen, deuken of waterschade kan je het unieke hoesje gebruiken wat je maakt via onze tool. Zonder een stevige case is de kans op schade erg groot, dus wees er snel bij!

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook het iPhone 5S hoesje
Ontwerp ook het iPhone 6 hoesje
Ontwerp ook het iPhone 4S hoesje

iPhone 5C case reviews

Joyce

Joyce

Ik vind jullie service ontzettend goed! Toen mijn hoesje niet naar wens was is dit binnen 3 dagen helemaal opgelost. Bedankt!

11-11-2015
Pieter Elzinga

Pieter Elzinga

Perfect , Pas precies en een geweldig service de klante service van Ontwerpeencase is het beste na 2 maal mijn hoes stuk binnen gekregen opnieuw een nieuwe toe gestuurd beter dan dit kan je niet krijgen is voor iedereen een aanrader dit en als ik weer iets heb waar een hoesje omheen kan doe ik dat zeker weer dik VIJFSTEREN WAARD!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

02-07-2015
Alice

Alice

Wat een super service. Had een case voor mijn dochter gemaakt met haar naam erop. Kregen we hem binnen was de naam half weggevallen. 1 telefoontje en het was geregeld, de man aan de telefoon heeft de naam netjes in het midden van het ontwerp geplaatst en de volgende dag kregen we een nieuw, perfect ontworpen hoesje gratis toegestuurd. Dus wil je iets unieks en een hele goede service, maak en bestel je hoesje dan hier.

20-11-2014
India

India

Past precies en heel mooi!

20-05-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie