10.00/10
iPhone 7 Plus case

iPhone 7 Plus hoesje ontwerpen

Naast de iPhone 7 hoesjes heeft Ontwerpeencase ook persoonlijke iPhone 7 Plus hoesjes in het assortiment opgenomen. Bescherm jouw kostbare smartphone met een hoesje die je zelf ontworpen hebt! Je verzekerd jezelf van een uniek hoesje die geheel naar jouw wens gemaakt is! Jouw smartphone wordt nog mooier met een iPhone 7 Plus hoesje!

✓ Unieke case

✓ Haarscherp geprint

✓ Geen verzendkosten

Persoonlijke iPhone 7 Plus hoesje

Ongetwijfeld heeft Apple zijn best gedaan op het design van de iPhone 7 Plus, maar naar onze mening worden de mooiste designs gemaakt door de smartphone gebruikers zelf. Naast het feit dat je met een case van Ontwerpeencase een hoesje hebt dat niemand anders heeft, is het ook nog eens erg leuk om jouw smartphone hoesje te ontwerpen met onze designtool. Jouw iPhone 7 Plus hoesje is al binnen een paar minuten gereed!

Een nieuwe iPhone 7 Plus case

De iPhone 7 Plus zit vol met vernieuwingen. Zo beschikt de tefelfoon over twee cameralenzen die het mogelijk maken om zelfs met slecht licht prachtige foto’s te maken, daarnaast beschikt hij over 3GB werkgeheugen! Met een beeldscherm afmeting van 5,5 inch is de iPhone 7 Plus variant een stuk groter dan de iPhone 7 met zijn 4,7 Inch scherm. Ondanks dat deze nieuwe iPhone waterdicht is en Apple ongetwijfeld veel aandacht besteed heeft aan het ontwerp van de iPhone, zal je de telefoon toch erg goed moeten beschermen met een hoesje. Hoe leuk zou dat zijn met een door jou zelf ontworpen hoesje?

Sterke iPhone 7 Plus hoesjes

De hoesjes van Ontwerpeencase zijn stevig waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw nieuwe iPhone 7 Plus beschadigingen oploopt. De cases van Ontwerpeencase vangen de klappen grotendeels op waardoor wordt voorkomen dat er krassen op jouw smartphone ontstaan. 

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kun je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om jou van de nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat. We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ander model iPhone?

Bekijk dan onze andere iPhone hoesjes

iPhone 7 Plus case reviews

Fotograaf

Fotograaf

Helemaal top, snel ontvangen en goed afgewerkt. Wel jammer dat er geen full print case van gemaakt kon worden voor de Iphone 7 Plus. Mocht dat ooit kunnen dan hoor ik dat graag(met een couponcode is dat helemaal geweldig natuurlijk).

12-05-2017
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie