9.33/10
iPod Touch 5 case

iPod Touch 5 hoesje ontwerpen

Een iPod Touch 5 hoesje ontwerpen, dat kan jij ook! Upload nu jouw favoriete afbeelding in onze tool en bewerk deze op jouw persoonlijke case.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Schadevrij met een iPod Touch 5 hoesje

Een iPod Touch 5 hoesje is voor een kleine prijs heel veel waard. Het zorgt er namelijk voor dat jouw nieuwe gadget van rond de €400,- een veel langer uithoudingsvermogen krijgt. Hij zit strak in de case zodat het bij vallen of stoten geen zware klappen te verduren krijgt. Daarnaast zorgen onze hoesjes voor een grotere bescherming tegen vloeistoffen die in het systeem kunnen komen.

Uniek hoesje ontwerpen

Maak je eigen iPod Touch 5 hoesje met onze handige online ontwerptool. Na het uploaden van jouw favoriete afbeelding kun je gemakkelijk deze aanpassen aan de grootte van jouw case. Vervolgens kun je, indien gewenst, de case/foto verder stijlen met kleuren en/of tekst.

Denk je dat je het mooiste hoesje van de maand kunt maken? Deel je ontwerp dan op Facebook of via een review en laat deze beoordelen.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook andere hoesjes

iPod Touch 4 hoesje
iPod Touch 6 case
iPhone 6 hoesje

Reviews van onze klanten

angela

angela

ik heb de hoesjes vandaag binnen gekregen en ze zijn weer top ben heel tevreden.

26-09-2017
Fotograaf

Fotograaf

Helemaal top, snel ontvangen en goed afgewerkt. Wel jammer dat er geen full print case van gemaakt kon worden voor de Iphone 7 Plus. Mocht dat ooit kunnen dan hoor ik dat graag(met een couponcode is dat helemaal geweldig natuurlijk).

12-05-2017
Saskia

Saskia

Fantastische hoesjes, super mooi en met iedere afbeelding of foto mogelijk. Nu voor de tweede maal een hoesje besteld via deze site en weer geweldig. Echt aanrader!

14-04-2017
Jennifer

Jennifer

Ik heb al vele malen een case via hen besteld. Altijd uiterst tevreden. Nu door eigen fout de verkeerde besteld, krijg ik alsnog korting op mijn bestelling. Een dikke pluim!!

18-02-2017
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie