Telefoonhoesjes Huawei

Op deze pagina staan de modellen van jouw en je vrienden/vriendinnen waarvoor je unieke Huawei telefoonhoesjes kunt maken. Pak jouw favoriete foto, logo of tekst erbij en begin met ontwerpen.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Kies jouw Huawei telefoonhoesje

Telefoonhoesjes Huawei voor bescherming

Onze Huawei telefoonhoesjes bieden optimale bescherming voor de ultradunne en zeer geavanceerde technologie die in de smartphones geborgen zitten. “Building A Better Connected World” is een slogan die Huawei blijft herhalen. Hiermee brengen ze met alle liefde over dat zij de wereld bij elkaar willen brengen met de geweldige technologie van vandaag. Het blijven investeren in vooruitgang is dan ook vanzelfsprekend bij de Chinese smartphone fabrikant. Draag je steentje bij aan het behouden van deze vooruitstrevende producten en bescherm jouw Huawei zo goed mogelijk met een telefoonhoesje.

Persoonlijke Huawei telefoonhoesjes

Een Huawei telefoonhoesje is dus zeer belangrijk om de geavanceerde technologie te waarborgen, maar daarnaast ziet het er nog goed uit ook. Met een eigen unieke design tover je jouw toestel om in iets bijzonders wat niemand anders heeft. Nadat je op deze pagina jouw model hebt gekozen kun je de ontwerptool openen en vervolgens heel simpel en snel jouw meesterwerk maken. Als je deze voor 17:00 uur besteld zit hij morgen al in je broekzak. Ga gerust even spelen met de mogelijkheden van de tool en probeer wat ontwerpen uit. Wij garanderen dat je er daarna snel uit bent.

Deel je design met iedereen

Deel je design met iedereen die jij wilt door deze op social media te delen. Laat anderen inspiratie opdoen met behulp van jouw ontwerp of doe dit uiteraard eerst zelf voordat je je eigen case maakt. Wil je toch je hoesje voor jezelf houden? Helemaal goed, het is en blijft jouw persoonlijke en unieke case!

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie