9.00/10
Huawei Ascend G510 case

Huawei G510 case ontwerpen

Ontwerp een Huawei G510 hoesje binnen enkele stappen. Upload jouw mooiste foto in onze tool en pas deze zeer gemakkelijk aan door gebruik te maken van de design knoppen. Laat jezelf verbazen en krijg jouw unieke case morgen al binnen!

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Een mooi hoesje voor de Huawei G510

Zorg dat je een Huawei G510 hoesje in bezit hebt voor de mobiel die laat zien dat zijn maker toch echt de capaciteit heeft om te concurreren met de ‘grote jongens’. Dit type is een zeer betaalbare telefoon voor in verhouding goede kwaliteit. Het heeft 4GB geheugen, 5 Megapixel camera en een Dual-Core processor. Met een 4.5 inch scherm is deze telefoon perfect voor gebruik van één hand, wat voor sommige mensen een vereiste blijft. Maak een gepersonaliseerde case en laat deze smartphone spreken.

Huawei G510 hoesje tegen schade

Voorkom schade met een Huawei Ascend G510 hoesje. Waterschade, valschade en krassen, het blijft zeer vervelend als het gebeurt. Of je nu op een feestje bent en iemand laat zijn of haar drankje over je mobiel vallen, of dat je een stoot krijgt en zo jouw telefoon uit je handen laat glippen. Het kan allemaal zo gebeuren en dan hoop je maar dat er niets aan de hand is met jouw pas gekochte speeltje. Met een G510 case zal je je een stuk geruster voelen. Laat het nu ook nog eens heel leuk te zijn om een cover te maken!

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Je kunt ook het Huawei Ascend G525 hoesje ontwerpen
Je kunt ook het Huawei Ascend G630 hoesje ontwerpen
Je kunt ook het Huawei Ascend G700 hoesje ontwerpen

Huawei Ascend G510 case reviews

Jasmijn

Jasmijn

Het is echt een perfechte en ideale hoesjes ontwerp site! Alleen mijn hoesje had een beetje lichter kunnen zijn kwa foto. Veder is het echt een Toffe site ik raad je dit aan om ook een hoesje te maken!

13-06-2015
Kean

Kean

Het hoesje is echt prachtig! De kwaliteit ervan is ook echt geweldig. In het begin twijfelde ik of ik dit wel zou doen, maar ik ben heel blij dat ik toch maar hier een hoesje heb bestelt!

31-07-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie