10.00/10
Huawei Ascend G6 case

Huawei G6 case ontwerpen

Let op! Deze case is alleen geschikt voor de Huawei G6 (U10). Klik hier voor de 4G (L11) versie.

Een Huawei G6 hoesje geeft jouw telefoon een geweldige uitstraling en beschermt daarnaast optimaal.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Een stralende Huawei G6 hoesje

Een gepersonaliseerd Huawei G6 hoesje maakt jouw nieuwe telefoon nog net iets meer bijzonder. Het toestel heeft een 4.5 inch scherm en ondersteunt het 4G netwerk. Met de adviesprijs die rond de €200,- zit is de G6 is de meer betaalbare versie van de Ascend P7, waarop hij veel lijkt. Upload jouw favoriete foto, tekst of logo en creëer de mooiste case wat je ooit bent tegengekomen.

Een veilig hoesje voor jouw Huawei G6

Met een Huawei Ascend G6 hoesje kun je je telefoon optimaal beschermen tegen vallen en stoten. Onze hardcases zijn gemaakt van hard plastic met een witte, zwarte of transparante rand die de levensduur van elk toestel drastisch verhogen. Zelfs water zal het moeilijk krijgen om jouw Huawei te beschadigen. De case past perfect om de telefoon heen en voelt prima vast in de hand.

Ontwerp een case en geef deze weg als cadeau of aandenken aan een vriend(in) kennis of familielid. Wij garanderen dat zij deze fantastisch zullen vinden.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Je kunt ook het Honor 6 hoesje ontwerpen
Je kunt ook het Huawei P7 hoesje ontwerpen
Je kunt ook het Huawei G630 hoesje ontwerpen

Huawei Ascend G6 case reviews

Anouk

Anouk

Super mooi hoesje foto mooi scherp! bestelling was ook snel in huis!

28-06-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie