10.00/10
Huawei Ascend G630 case

Huawei G630 hoesje ontwerpen

Een Huawei G630 hoesje ontwerpen binnen een paar stappen. Klik op de designbutton en maak het case waar jij en wellicht anderen verliefd op worden.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Super veilig met een Huawei G630

Hoe voorzichtig je ook bent, een Huawei G630 hoesje blijft noodzakelijk. Dat je telefoon een keer valt is namelijk onvermijdelijk. Een hardcase voorkomt schade en tot zover ook waterschade. Hoewel wij het niet aanraden om je telefoon in het water te laten vallen, kunnen onze hoesjes het eerste glas water dat omvalt wel verdragen. Jouw telefoon is in veilige handen met deze persoonlijke bewakers.

Een formidabel ogend Huawei G630 hoesje

Niet alleen biedt het Huawei Ascend G630 hoesje bescherming, het ziet er ook nog eens te gek uit! Onze ontwerptool geeft jou de perfecte mogelijkheid om je toestel volledig uniek te maken. Een stijlvolle kleur, uitspraak of uitlijning kan iedere toeschouwer jaloers maken. Upload jouw favoriete afbeelding en wij zorgen voor een haarscherpe print op de daarvoor bestemde case.

Vergeet niet ons Facebook account te volgen en een foto van jouw persoonlijke case te plaatsen. Wellicht heb jij wel het mooiste ontwerp van de maand gemaakt! Deel, like en reageer op andere prachtige designs.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook het Huawei Ascend G6 hoesje
Ontwerp ook het Huawei Ascend G6 4G hoesje
Ontwerp ook het Huawei Ascend G620S hoesje

Huawei Ascend G630 case reviews

Christa

Christa

ik ben zeer tevreden ik had me hoesje bestelt en de volgende dag in de bus! hij is super mooi en helder qua kleuren ik ben dik tevreden en raar iedereen deze site aan voor hoesjes temaken! Complimenten voor de makers!! en de bezorgers!

18-05-2015
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie