9.33/10
Huawei P10 case

Huawei P10 hoesje maken

De Huawei P10 is een mooie telefoon en deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen val- en stoot schade. Op onze website kan je gemakkelijk een eigen Huawei P10 hoesje maken. Omdat jij het hoesje zelf maakt kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kan bijvoorbeeld een foto van een vakantie op het hoesje plaatsen of 1 van je huisdieren

Design je eigen Huawei P10 hoesje
Zorg met je eigen ontwerp ervoor dat jouw Huawei P10 hoesje er uit springt. Met onze designtool upload je een afbeelding naar wens en deze kan vervolgens ook nog bewerkt worden. Kies bijvoorbeeld een foto van dat ene mooie uitzicht op vakantie of een foto van jouw geliefden en laat iedere dag zien hoe trots je op hen bent. De designtool is toegankelijk voor iedereen en laat je overzichtelijk zien hoe jij het optimale uit jouw Huawei P10 hoesje krijgt. Binnen een paar minuten is jouw zelf ontworpen Huawei P10 hoesje klaar om besteld te worden.

​Een Huawei P10 hoesje maken met jouw eigen idee
Het Huawei P10 hoesje voorziet jouw telefoon van bescherming tegen krassen, maar natuurlijk ook tegen val- en stoot schade. Je kan al jouw creativiteit gebruiken om het hoesje te maken. Het enige wat jij hoeft te doen op onze website is een foto kiezen en deze op de gewenste manier op het hoesje te plaatsen.

Uitstekende service en kwaliteit
Bij Ontwerpeencase kun je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Jouw unieke telefoonhoesje wordt binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd. Onze helpdesk staat altijd paraat om je van de nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail of de chat. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie