9.00/10
Huawei Ascend P6 case

Huawei P6 hoesje ontwerpen

Met het Huawei P6 hoesje van je dromen maak je iedereen in je omgeving enthousiast over de nieuwe uitstraling van jouw telefoon. Maak gebruik van onze tool door een foto te uploaden en deze te bewerken naar jouw wens. Probeer verschillende designs uit en krijg binnen no-time een verbluffend resultaat.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Een strak Huawei P6 hoesje

Het Huawei P6 hoesje kun je net als de telefoon zelf lekker strak maken. Met deze versie uit de Ascend reeks komt Huawei steeds dichterbij de Android kwaliteit, o.a. het scherpe design en het extreem dunne/lichte formaat dragen daar hun steentje aan bij. De telefoon wordt gemaakt door een Chinese smartphone producer die hoge kwaliteit nastreeft voor een betaalbare prijs. Perfect voor mensen die een hippe smartphone willen bezitten, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Zorg voor een persoonlijke P6 case om jouw nieuwe telefoon nog unieker te maken.

Een beschermend Huawei P6 hoesje

Ultra dun en super licht kan heel cool zijn, maar dat zorgt jammer genoeg ook voor een aantal gevaren. Het toestel laten vallen of botsen tegen andere objecten kan blijvende schade aanrichten. Een barst in je scherm, deuk in je frame of nog erger software schade. Voorkom deze ongemakken met een sterk Huawei Ascend P6 hoesje.

Softcase

De softcase is één van de mogelijkheden waarmee je jouw toestel kunt beschermen. Een fraaie bedrukking op een gemakkelijk vast te houden case met een rand van rubber.

Hardcase

De hardcase is iets anders dan de soft versie vanwege de rand die van hard plastic is gemaakt in plaats van rubber. Je kunt hier uit 3 kleuren opties kiezen; zwart, wit of transparant.

Full print case

Als je liever geen zwarte, witte of transparante rand hebt, dan kun je kiezen voor de full print Huawei Ascend P6 case. De rand van deze versie is ook van hard plastic gemaakt, alleen wordt jouw ontwerp hierop doorgetrokken.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Je kunt ook het Huawei P8 case maken
Je kunt ook het Huawei P7 case maken
Je kunt ook het Huawei P8 Lite case maken

Huawei Ascend P6 case reviews

Nancy

Nancy

Vandaag mijn nieuwe zelf ontworpen hoesje binnen! Helemaal blij mee!

03-06-2014
Iris

Iris

Het hoesje is echt geweldig! Naast het feit dat de afbeelding enorm scherp is afgedrukt, is het hoesje zelf ook ideaal. Aan de zijkant zitten er kleine inkepingen in het rubber, zodat je beter grip hebt (en dat is handig als je zo motorisch gestoord bent als ik). Ben er echt heel blij mee!

05-03-2014
Annette

Annette

Eigen ontwerp voor mijn nog te ontvangen GSM. Het hoesje ziet er geweldig uit, past prima ( gecheckt op iemand met zelfde toestel wat ik ga kopen). Helemaal blij !! MIJN gsm... is direct te herkennen als het MIJNW. Superdank voor het snelle én goede eindresultaat

21-02-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie