10.00/10
Huawei Ascend P7 case

Huawei P7 hoesje ontwerpen

Ontwerp het Huawei P7 hoesje van jouw dromen en maak jouw nieuwe telefoon nog specialer. Via onze tool kun je een foto, tekst of logo die jij lief hebt uploaden en zo een uniek design creëren.

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Een strak Huawei P7 hoesje

Een strak Huawei P7 hoesje voor een strakke telefoon van een bruisend merk. De Huawei telefoons zijn steeds meer in trek in Nederland o.a. door zijn indrukwekkende specificaties. Uitgerust met een quad-core processor en een 13 megapixel camera is het een smartphone waar je u tegen zegt. Het toestel is daarnaast super dun (6,5 millimeter) wat zeer knap is vanwege de hoogstaande technologie die erin verborgen zit. Maak een unieke case voor dit juweeltje om deze niet alleen extra speciaal te maken, maar ook goed te beschermen.

Een veilig Huawei P7 hoesje

Een Huawei Ascend P7 hoesje is een zeer waardevolle investering voor deze bijzondere telefoon. Met zijn 6,5 millimeter dikte is het toestel fragiel en kunnen er gemakkelijk barsten in ontstaan na het laten vallen of botsen. Beveilig daarom jouw nieuwe speeltje extra goed door er een P7 case omheen te doen. Water, stof of gewoon een ouderwetse stoot zal veel minder kans krijgen de telefoon te beschadigen. Het past daarnaast perfect en ligt ook nog eens prima in de hand. Maak jouw vrienden en kennissen jaloers en ontwerp een unieke case voor een uniek toestel.

Service en cases

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Andere cases

Huawei Ascend P7 case reviews

Helen

Helen

Geweldige site. De verzending is super snel. Ik heb er nu al 2 besteld en de 3de is onderweg ze zijn geweldig de ene mooier dan de ander maar dat komt door het hoesje zelf denk ik (ik heb een witte en een zwarte). Mooie en duidelijke print precies zoals jij hem ontwerpt.

05-12-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie