8.00/10
Huawei Ascend Y530 case

Huawei Y530 hoesje ontwerpen

Ontwerp je eigen unieke en persoonlijke Huawei Y530 hoesje. Upload een afbeelding, logo of design en maak hem precies zoals jij dat zelf wilt. De hardcase wordt haarscherp op de achterkant bedrukt, is gemaakt van stevig materiaal en beschermd zodoende je toestel tegen krassen en schade.

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Een Huawei Y530 hoesje

Maak je eigen Huawei Ascend Y530 hoesje met een toffe foto van je vakantie of van iets anders wat je lief hebt. Vele gebruiken een afbeelding met een partner, huisdier of van een mooie omgeving waar ze zijn geweest. Het is geheel aan jou wat je met je design gaat doen, maar we adviseren altijd om een aantal voorbeelden te maken zodat je de beste eruit kunt kiezen. De Y530 is een budget toestel van Huawei en laat zijn simpliciteit en goede prijs voor zich spreken. Maak hem dus nog net even leuker met een mooie case.

Stevig telefoonhoesje voor huawei Y530

Ga je vaak op pad en/of heb je losse vingers? Neem dan een stevig telefoonhoesje voor de Huawei Y530 om je toestel te beschermen tegen schade. Hij kan tijdens het uitgaan of op straat gemakkelijk op de grond vallen als iemand (per ongeluk) tegen je aanstoot. Een ongelukje zit in een klein hoekje dus zorg dat je een verzekering achter de hand hebt.

De Huawei Ascend Y530 hoesje kan je dus in meerdere opzichten helpen. Het fleurt je mobiel enorm op, je kunt je favoriete foto altijd bij je dragen en hij beschermt optimaal tegen vallen en stoten. Begin nu met jouw ontwerp en laat de designer in je los.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

Huawei Ascend Y550
Huawei Ascend Y330
Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y530 case reviews

toon

toon

Goed en snel

12-05-2015
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie