Kortingscode

Lopende kortingsacties

Op dit moment kunnen klanten geen kortingscode gebruiken bij het plaatsen van een bestelling. Bij een algehele actie zal dit luid en duidelijk worden vermeld op deze pagina. De aftrek van de prijs zou op kunnen lopen tot 50%, dus zorg dat je hiervan op de hoogte bent. Meld je aan en like onze Facebook pagina om hiervan simpel op de hoogte te blijven. Je krijgt dan automatisch een melding.

Couponcode na nieuwe releases

Acties kunnen totaal verschillen. Zo houden we nu en dan ook eens acties voor bijvoorbeeld alleen Apple of Samsung gebruikers. Uiteraard kunnen de merken hierin verschillen. Momenten waarop dit zou kunnen gebeuren zijn bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe (high-end) telefoon op de markt verschijnt. Wij dragen dan graag ons steentje bij om je kosten dan niet al te hoog te laten oplopen en je korting te geven op een uniek hoesje.

Start hier met ontwerpen

vanaf € 14.95 inclusief verzendkosten

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie