10.00/10
LG Nexus 5 case

LG Nexus 5 hoesje ontwerpen

Maak nu een gaaf LG Nexus 5 hoesje met je eigen ontwerp. Heb je een toffe afbeelding klaar liggen en wil je er het liefst iedere dag naar kijken? Maak er dan nu jouw telefoonhoesje van. Upload de foto in onze tool en je bent in een paar stappen klaar.

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Een super Nexus 5 hoesje

De Nexus 5 van LG en Google is mede door de samenwerking van deze innovatie giganten, een uitstekende telefoon geworden. Met name in prijs/prestatieverhouding. Het toestel is lekker snel, heeft een mooi scherm en een scherpe prijs. De behuizing is echter veelal omschreven als redelijk saai en kaal. Een perfecte reden om er een hoesje omheen te doen die jij zelf hebt gemaakt. Zo krijgt het ook nog eens een super uitstraling.

Nexus 5 hoesje voor bescherming

Neem een Nexus 5 hoesje voor optimale bescherming. Zelfs Google kan er niet voor zorgen dat een telefoon geen schade oploopt nadat je deze laat vallen. Doe er daarom een stevige case omheen. Je kunt voordat je het weet jouw toestel namelijk van de grond af rapen met grote krassen en diepe deuken. Zorg dat je dit voorkomt en start nu met je design!

Laat na je design wat van je horen via onze sociale kanalen of een review op onze website. Je doet andere klanten er een groot plezier mee door hen o.a. inspiratie te geven.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

LG Nexus 4
LG Leon
LG G4c

LG Nexus 5 case reviews

Aart

Aart

Ik heb dit hoesje nou bijna 2 jaar, begint een klein beetje kapot te gaan. dit is vooral omdat ik niet de zuinigste ben en hij vaak is gevallen. nooit schade gehad prima hoesje

15-02-2016
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie