9.34/10
Motorola Moto E case

Motorola Moto E hoesje ontwerpen

Let op! Klik hier voor de Motorola Moto E 2015 (4G) versie.

Ontwerp in een paar eenvoudige stappen een uniek Motorola Moto E hoesje, door een afbeelding te uploaden en deze geheel op eigen manier te bewerken via onze tool. Bescherm het mooie design van de telefoon met een hardcase, deze gaat over de achterkant van het toestel en beschermt deze daardoor tegen krassen en valschade.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Hoesje voor Motorola Moto E

Het Motorola Moto E hoesje kun je gebruiken om de telefoon te beschermen die kwaliteit en een lage prijs samen brengt. Het toestel wordt gezien als een prima en goedkoop alternatief voor de dure hightech modellen van Samsung of Apple. Voor mensen die de fancy gadgets van een super nieuwe smartphone niet nodig hebben is dit een ideaal toestel. Het heeft de basis functionaliteiten van een telefoon en je kunt er prima mee Facebooken of WhatsAppen. Als jij onder deze categorie val en deze telefoon in bezit hebt, maak dan nu een gepersonaliseerde Moto E case. Laat de ontwerper in je los!

Een beschermend Motorola Moto E hoesje

Bestel een Motorola Moto E hoesje om er zeker van te zijn dat jouw telefoon geen krassen of deuken oploopt. Er is niets erger dan continu uitkijken voor schade die in een klein hoekje schuilt. Waterschade door een drankje dat wordt omgestoten of een botsing waardoor je telefoon uit je handen valt. Beide kan weleens gebeuren, maar het heeft wel nare gevolgen. Met een beschermende case kun je de levensduur aanzienlijk verhogen en is het daarnaast niet nodig om gespannen te zijn voor eventueel gevaar.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook het Motorola Moto G hoesje
Ontwerp ook het Motorola Moto X hoesje

Reviews van onze klanten

laurens

laurens

ik heb hem net maar hij ziet er mooi uit. goed en snel gedrukt!

02-05-2018
Stefan

Stefan

Leuk hoesje, niet duur en mooi bedrukt

30-03-2018
Joyce

Joyce

Bedankt voor het mooie hoesje en de snelle levering

28-03-2018
Peter

Peter

Mooi hoesje en snel geleverd!

27-03-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie