9.34/10
Motorola Moto G 2015 case

Motorola Moto G 2015 hoesje ontwerpen

Let op: deze case is NIET geschikt voor de Moto G 2014 versie.

Ontwerp een super hoesje voor de Motorola Moto G 2015 met één van jouw favoriete foto’s erop. Niemand zal dezelfde uitstraling hebben als jouw toestel. Maak gerust meerdere designs en kies de allerbeste uit.

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Dit is de Moto G 2015 versie… niet de Moto E

Hoewel de Moto series in toenemende mate populairder wordt, blijft het soms wel even verwarrend welk model je nu precies in handen hebt. De ervaren Motorola gebruiker weet het inmiddels wel, maar een introduce kan het als een lastige klus ervaren. De Motorola Moto G 2015 is te gebruiken met het 4G netwerk, waardoor het ook wel de Moto G 4G wordt genoemd. Ook is het de derde generatie van de G series. Vandaar dat 3nd Gen ook hier en daar als toevoeging wordt geïntroduceerd. In dit geval zijn laatst genoemde allemaal hetzelfde. Let er echter wel op het verschil tussen de Moto G 2015 versie en de Moto E 2015.

Uniek en beschermend Motorola Moto G 2015 hoesje

Maak een uniek en beschermend Motorola Moto G 2015 hoesje door met onze designtool één van jouw top foto’s te bewerken en op te slaan. Wij printen deze vervolgens op de daarvoor bestemde case en sturen we je deze dezelfde dag nog op. Ga je binnenkort op vakantie? Zorg dan dat je je camera mee neemt en genoeg foto’s neemt van alle bijzondere dingen die je meemaakt. Bij terugkomst kun je deze gebruiken om jouw hoesje mee te versieren en zo de fijne herinneringen altijd bij je te houden.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

Motorola Moto E 2015 hoesje
Motorola Moto G hoesje
Motorola Moto G LTE hoesje

Reviews van onze klanten

laurens

laurens

ik heb hem net maar hij ziet er mooi uit. goed en snel gedrukt!

02-05-2018
Stefan

Stefan

Leuk hoesje, niet duur en mooi bedrukt

30-03-2018
Joyce

Joyce

Bedankt voor het mooie hoesje en de snelle levering

28-03-2018
Peter

Peter

Mooi hoesje en snel geleverd!

27-03-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie