9.33/10
OnePlus 3 case

OnePlus 3 hoesje ontwerpen

De OnePlus 3 is een telefoon met super mooie afwerking en een mooi design. Maak daarom nu op onze website een origineel telefoon hoesje om deze mooie telefoon te beschermen. Op onze website kan je een hoesje maken met jouw eigen design.

✓ Goede bescherming
✓ Uniek en persoonlijk
✓ Geen verzendkosten

Een origineel OnePlus 3 hoesje ontwerpen

Een hoesje maken is voor iedereen een kleine investering waar je veel voor terug krijgt, namelijk een goede bescherming. Met onze online ontwerptool kun je met gemak jouw favoriete foto uploaden, kleiner of groter maken en aanpassen. De gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn op te fleuren met foto’s en teksten.

Gebruik je eigen foto

Een hoesje ontwerpen op onze website is erg leuk en heeft vele opties. Zo kan je bijvoorbeeld een herinnering in de vorm van een foto op je telefoonhoesje zetten. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van je kinderen, een vakantiefoto of een bruiloft en laat de afbeelding op één van de cases bedrukken. Met je eigen creatieve inbreng ontwerp je een OnePlus 3 hoesje. Bij Case24 staan onze klanten centraal en wij willen deze natuurlijk altijd zo goed mogelijk helpen. Om dit te kunnen realiseren maken wij gebruik van een online chat en een e-mailservice. Een hoesje maken op onze website gaat normaal gesproken altijd goed maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan. En als dit gebeurt staan wij klaar om je te helpen!

Reviews van onze klanten

angela

angela

ik heb de hoesjes vandaag binnen gekregen en ze zijn weer top ben heel tevreden.

26-09-2017
Fotograaf

Fotograaf

Helemaal top, snel ontvangen en goed afgewerkt. Wel jammer dat er geen full print case van gemaakt kon worden voor de Iphone 7 Plus. Mocht dat ooit kunnen dan hoor ik dat graag(met een couponcode is dat helemaal geweldig natuurlijk).

12-05-2017
Saskia

Saskia

Fantastische hoesjes, super mooi en met iedere afbeelding of foto mogelijk. Nu voor de tweede maal een hoesje besteld via deze site en weer geweldig. Echt aanrader!

14-04-2017
Jennifer

Jennifer

Ik heb al vele malen een case via hen besteld. Altijd uiterst tevreden. Nu door eigen fout de verkeerde besteld, krijg ik alsnog korting op mijn bestelling. Een dikke pluim!!

18-02-2017
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie