9.33/10
OnePlus 3 case

OnePlus 3 hoesje ontwerpen

De OnePlus 3 is een telefoon met super mooie afwerking en een mooi design. Maak daarom nu op onze website een origineel telefoon hoesje om deze mooie telefoon te beschermen. Op onze website kan je een hoesje maken met jouw eigen design.

✓ Goede bescherming
✓ Uniek en persoonlijk
✓ Geen verzendkosten

Een origineel OnePlus 3 hoesje ontwerpen

Een hoesje maken is voor iedereen een kleine investering waar je veel voor terug krijgt, namelijk een goede bescherming. Met onze online ontwerptool kun je met gemak jouw favoriete foto uploaden, kleiner of groter maken en aanpassen. De gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn op te fleuren met foto’s en teksten.

Gebruik je eigen foto

Een hoesje ontwerpen op onze website is erg leuk en heeft vele opties. Zo kan je bijvoorbeeld een herinnering in de vorm van een foto op je telefoonhoesje zetten. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van je kinderen, een vakantiefoto of een bruiloft en laat de afbeelding op één van de cases bedrukken. Met je eigen creatieve inbreng ontwerp je een OnePlus 3 hoesje. Bij Case24 staan onze klanten centraal en wij willen deze natuurlijk altijd zo goed mogelijk helpen. Om dit te kunnen realiseren maken wij gebruik van een online chat en een e-mailservice. Een hoesje maken op onze website gaat normaal gesproken altijd goed maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan. En als dit gebeurt staan wij klaar om je te helpen!

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie