Ontwerp je eigen hoesje

Je eigen hoesje ontwerpen

In slechts 4 stappen kun je bij ons je eigen hoesje ontwerpen:

  1. 1. Kies een leuke foto
  2. 2. Kies het juiste model
  3. 3. Upload je foto of ontwerp naar de tool
  4. 4. Maak deze passend op de case en voeg eventueel tekst of icoontjes toe

Druk op bestellen en klaar is case!

Ontwerp al je eigen accessoires

Een steeds groter groeiende trend is het personaliseren van al je eigen accessoires. Mensen willen zich steeds meer onderscheiden van anderen wanneer het op hun spullen aankomt. Niet alleen om een eigen stijl te creëren, maar ook om verscheidene praktische redenen. Hierbij kun je denken aan dezelfde type smartphones of typen die erg op elkaar lijken, waardoor per ongeluk de één met de ander kan worden verwisseld.

Ontwerp meerdere eigen hoesjes

Kun je niet kiezen tussen meerdere ontwerpen die je gemaakt hebt? Gebruik ze dan allebei en kies daarna welke het beste bij de case past. Als dat ook geen uitkomst biedt, kun je ze altijd nog allebei op één case zetten. Maak er gelijk een collage van en ga op zoek naar nog meer leuke afbeeldingen die je hebt.

Ontwerp je eigen hoesje met je vrienden

Ontwerp je eigen hoesje samen met je vrienden of vriendinnen. Je kunt bijvoorbeeld twee cases maken die samen een afbeelding vormen. Zoals een hartje dat heel wordt als je beide telefoons naast elkaar legt. Je kunt ook samen met je partner passende cases maken door een foto in tweeën te splitsen en te herenigen zodra de mobieltjes (en partners) bij elkaar zijn. Laat je fantasie op hol slaan en wees creatief.

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie