Over ons

Ontwerpeencase, in 2011 opgericht door twee jonge ondernemers. Nu de grootste aanbieder op het gebied van zelfontworpen smartphonecases. Pim Baank (24) en Philip Donker (24) vonden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker konden. Zo is Ontwerpeencase opgericht om het alledaagse leven persoonlijker te maken en dit is tot op heden nog steeds de missie. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft.

Ontwerpeencase.nl heeft een groot aanbod aan hoesjes. Voor meer dan 150 telefoonmodellen zijn er diverse cases te personaliseren. De hoesjes worden in Almere bedrukt, verpakt en verzonden. Dankzij de geavanceerde apparatuur kunnen diverse soorten cases worden bedrukt, waaronder softcases, hardcases en flip covers. Naast de productie werkt het marketingteam aan de (internationale) groei van het bedrijf en is dagelijks bezig om klant tevreden te stellen. We hanteren een levering van 2-3 werkdagen, bestellingen worden met brievenbuspost bezorgd, dus je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Geen verzendkosten! De klantenservice staat vijf dagen per week klaar om de klant te woord te staan. Bij ons staat klanttevredenheid centraal!


Bedrijfsinformatie

Ontwerp een Case B.V.
Naritaweg 217
1043 CB Amsterdam

KVK nummer: 63696800
BTW nummer: NL.8553.59.122.B01

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie