Telefoonhoesjes Samsung

Gebruik een foto, tekst of logo voor het ontwerpen van jouw persoonlijke Samsung telefoonhoesje. Let goed op de diverse modellen die beschikbaar zijn en kies vervolgens de juiste uit voordat je begint met je ontwerp.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Kies jouw Samsung telefoonhoesje

Telefoonhoesjes Samsung uniek maken

Samsung is vooralsnog heerser van de smartphone wereld met zijn Galaxy lijn die nergens lijkt te mislukken. Van de allereerste Galaxy S tot de Galaxy S6 en alle modellen daaromheen, blijft het de best verkopende serie Android smartphones ooit. De ‘S’ modellen verschijnen ieder jaar en zijn telkens voorzien van het beste wat Samsung te bieden heeft op dat moment qua mobiele technologie. Wij zorgen daarom voor nagenoeg alle soorten telefoonhoesjes die jij uniek kunt maken.

Divers aanbod telefoonhoesjes

Als heerser van de smartphone wereld heeft Samsung een zeer divers aanbod van modellen waar je uit kan kiezen. Naast de Galaxy S lijn zijn er ook modellen succesvol zoals de Galaxy Note, Young en Gio. De Samsung Galaxy Tab flipcovers vallen ook zeer in de smaak aangezien de tablet reeks van het merk ook keer op keer de verkooprecords breken. Niet alleen zorgen de flipcover (+case) voor bescherming, ze kunnen ook praktisch ingezet worden als een standaard bij het kijken van een film of presentatie.

Een breed aanbod kan echter ook een nadeel zijn als je de juiste case wilt uitkiezen. Kijk daarom goed op welk product je klikt voordat je je Samsung telefoonhoesje gaat ontwerpen. Gebruik bijvoorbeeld onze zoekfunctie boven de modellen om de juiste te kiezen. Wanneer er een nieuw model wordt uitgebracht zie je overigens bij Ontwerpeencase als één van de eerste passende hoesjes beschikbaar.

Deel jouw ontwerp met vrienden

Deel jouw ontwerp met vrienden, familie of andere klanten van Ontwerpeencase. Schrijf een review of volg ons via social media om vervolgens jouw ontwerp te plaatsen. Als je liever jouw design voor jezelf houdt is dat uiteraard helemaal goed. Het blijft immers jouw persoonlijke en unieke case!

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie