8.00/10
Samsung Galaxy A3 2015 case

Samsung Galaxy A3 hoesje ontwerpen

Let op: deze case is NIET geschikt voor de A3 2016 versie.

Ontwerp een Samsung Galaxy A3 hoesje met de beste foto die je hebt liggen. Laat ons deze vervolgens haarscherp printen en dezelfede dag nog opsturen, zodat je er zo snel mogelijk van kan genieten. Jouw telefoon krijgt direct een andere uitstraling

  • ✓ Unieke case
  • ✓ Haarscherp geprint
  • ✓ Geen verzendkosten

Bij ontwerpeencase.nl kun je heel eenvoudig een unieke Samsung Galaxy A3 2015 case maken met je eigen ontwerp. Kies een leuke foto vanaf je telefoon/computer en upload deze om het voorbeeld te zien. Je krijgt direct te zien hoe jouw Samsung Galaxy A3 2015 case eruit kan komen te zien en je kunt de foto eventueel nog bewerken als dat nodig is.

Samsung Galaxy A3 2015 case met foto

Jouw ontwerp wordt haarscherp bedrukt op een softcase, dit is een hoesje gemaakt van zacht materiaal wat voor een goede bescherming van je telefoon zorgt en meer grip geeft, zodat je de telefoon minder snel zal laten vallen. Voor bepaalde telefoonmodellen zijn er ook nog andere hoesjes beschikbaar, zoals portemonnee hoesjes of hardcases.

Upload nu je foto en probeer het zelf!

Samsung Galaxy A3 2015 case reviews

Willie

Willie

Echt super mooie geluk, en dat van een gedownloade foto van internet! En ook super snel thuis geleverd. Ben er heel blij mee!

29-07-2015
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie