9.33/10
Samsung Galaxy A7 2015 case

Samsung Galaxy A7 hoesje ontwerpen

Let op: deze case is NIET geschikt voor de A7 2016 versie.

Via onze handige designtool kun je zeer gemakkelijk een Samsung Galaxy A7 hoesje ontwerpen. Zoek een leuke foto uit en laat deze door ons printen op de achterkant van jouw telefoon. Probeer er een paar uit en kies dan jouw topper uit!

  • ✓ Unieke case
  • ✓ Haarscherp geprint
  • ✓ Geen verzendkosten

Veilig en wel

De vernieuwde Android 4.4.4 heeft de A7 een flinke boost gegeven wat betreft overal prestaties. Het toestel is zeer vlot in gebruik, heeft een perfect typformaat en is lekker licht/slank. Ontwerp een uniek hoesje om deze verbeteringen te koesteren. Jouw pas aangekochte gadget zal geen krassen of deuken meer hoeven opvangen zolang zijn trendy beschermheer voor hem zorgt.

Jouw unieke Samsung Galaxy A7 hoesje

Gebruik welke foto of ontwerp dan ook om jouw unieke case te ontwerpen. Je Samsung Galaxy A7 hoesje zal er fantastisch en persoonlijk uitzien als er een door jouw gemaakt design op staat. Een bijkomstig voordeel is dat je jouw telefoon nooit zal verwarren met die van iemand anders, of andersom. Dit kan je een hoop gedoe besparen.

Ook een leuk idee is het maken van best friends hoesjes. Je maakt met je beste vriend(in) een ontwerp en print de helft hiervan op de achterkant van beide mobieltjes. Pas als ze samen zijn (en jullie zelf), wordt het ontwerp compleet.

Service & cases

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat. Al heb je een vraag, klacht of compliment, we horen en helpen je graag!

Andere hoesjes

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie