10.00/10
Samsung Galaxy Core 2 case

Samsung Galaxy Core 2 hoesje ontwerpen

Een Samsung Galaxy Core 2 hoesje ontwerpen is voor iedereen gemakkelijk en leuk om te doen! Maak een gepersonaliseerde case om jouw telefoon nog unieker te maken.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Ontwerp een uniek Samsung Galaxy Core 2 hoesje

Een Samsung Galaxy Core 2 hoesje ontwerpen is een zeer kleine investering die jouw telefoon een geheel nieuwe uitstraling geeft. Met de simpele Ontwerpeencase tool kun je je een eigen afbeelding, tekst of logo uploaden en deze bewerken op jouw case zoals je maar wilt. Probeer het direct en speel er gerust wat mee totdat je jouw ‘masterpiece’ hebt gecreëerd.

Veel bescherming

De Samsung Galaxy Core 2 zit in het low-cost segment van het merk. Voor ongeveer €140,- krijg je een telefoon met een typische Samsung uitstraling en een TouchWiz-userinterface die hetzelfde is als de topmodellen. Al met al een perfecte vervanging waarvoor je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Gecombineerd met stevig en uniek hoesje zal de telefoon alleen maar meer in waarde groeien. Krassen worden minder snel gemaakt en als je hem laat vallen zal hij ook niet gelijk stuk gaan. Goede bescherming voor een prima telefoon.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook het Samsung Galaxy Core hoesje
Ontwerp ook het Samsung Galaxy Core LTE hoesje
Ontwerp ook het Samsung Galaxy Core Plus hoesje

Samsung Galaxy Core 2 case reviews

Wanda

Wanda

Mooie heldere foto en super snelle service, top ! ik ben zeer tevreden

12-05-2015
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie