9.33/10
Samsung Galaxy J5 2016 case

Samsung Galaxy J5 2016 hoesje ontwerpen

Let op: deze case is NIET geschikt voor de J5 2015 versie.

Begin nu met het ontwerpen van jouw Samsung Galaxy J5 2016 hoesje. Maak een zelf ontworpen Samsung Galaxy J5 2016 hoesje en laat jouw smartphone eruit springen!

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Een hoesje voor de Samsung Galaxy J5 2016

Een Samsung Galaxy J5 2016 hoesje kan zeer nuttig en entertainend zijn. In eerste instantie wil je dat jouw nieuwe smartphone niet binnen de kortste keren schade oploopt. Met een beschermende case zorg je ervoor dat jouw toestel zo goed als nieuw blijft. Geen krassen meer op het scherm of deuken in het frame na vallen of stoten.

Uw Samsung Galaxy J5 2016 hoesje binnen een paar minuten klaar

 Met onze handige designtool is uw Samsung Galaxy J5 hoesje binnen de kortste keren klaar om besteld te worden. Omdat het niet voor iedereen makkelijk is een hoesje te ontwerpen, hebben wij het meeste al voor u gedaan. U hoeft alleen nog maar de foto goed in het Samsung Galaxy J5 2016 hoesje te plaatsen. Mocht u toch andere bewerkingen willen toepassen kan dit natuurlijk ook! 

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

 

 

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie