9.33/10
Samsung Galaxy J7 2015 case

Samsung Galaxy J7 hoesje maken

Let op: deze case is NIET geschikt voor de J7 2016 versie.

Wees creatief en begin nu met het ontwerpen van jouw Samsung Galaxy J7 hoesje. Maak verschillende voorbeelden die super en uniek zijn, zodat je vervolgens de beste er uit kunt kiezen. Of uiteraard allemaal gebruiken!

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Een hoesje voor de Samsung Galaxy J7

Neem een uniek hoesje voor jouw Samsung Galaxy J7 en onderscheid je van alle andere die dezelfde toestel hebben. De J7 is begin juni 2015 uitgekomen als een ware ‘phablet’ (phone en tablet in één) voor een low-end prijs. Bij deze telefoon kun je verwachten dat je echt waar krijgt voor je geld. Met zijn 13(!) megapixel camera achter en 5 megapixel front camera, kan de J7 prima door als fototoestel. Naast de geweldige mogelijkheid om prachtige foto’s te maken, heeft de telefoon voor de rest een 8 GB opslag, draait het op Android 5.0.2 Lollipop en heeft het plek voor een SD kaart.

Een beschermende Samsung Galaxy J7 hoesje

Hoewel de telefoon relatief goedkoop is, wil je deze natuurlijk nog steeds zo goed mogelijk beschermen tegen eventuele schade. Met een Samsung Galaxy J7 hoesje kun je ervan uit gaan dat je toestel veel langer mee zal gaan. Geen krassen of deuken meer nadat je hem 1 keer per ongeluk uit je handen laat glippen. Wees gerust en neem case als bodyguard.

Heb je een prachtig ontwerp gemaakt? Deel deze dan met jouw en onze vrienden op onze website, Facebook of Instagram.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Andere hoesjes

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy A8

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie