9.33/10
Samsung Galaxy Note 5 case

Samsung Galaxy Note 5 hoesje ontwerpen

Ontwerp een Samsung Galaxy Note 5 hoesje met één van jouw favoriete foto’s. Je kunt je toestel een look geven die jij zelf hebt bedacht en gemaakt. Dat maakt het geheel uniek.

✓ Unieke case
✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten

Maak een Samsung Galaxy Note 5 hoesje

Het was lang spannend, maar de Samsung Galaxy Note 5 is toch te verkrijgen in Nederland/Europa. Dit toestel werd tegelijkertijd uitgebracht met de S6 Plus waarvan werd gedacht dat beide telefoons op verschillende regio’s zouden worden vermarkt. Hij is echter toch wel te verkrijgen, dus bestel nu jouw Note 5 hoesje hier en maak een fantastisch design. Hoe dan ook zal jouw case altijd een succes zijn met jouw persoonlijke foto erop.

Veel bescherming voor je Samsung Galaxy Note 5

Smartphones worden groter, sneller, slimmer, maar helaas niet veel sterker. Het blijft spannend na het oppakken van je toestel nadat je deze hebt laten vallen. Neem een Samsung Galaxy Note 5 hoesje om deze twijfels weg te nemen en je telefoon optimaal te beschermen.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 4

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie