8.78/10
Samsung Galaxy S4 Mini case

Samsung Galaxy S4 Mini hoesje ontwerpen

Een Samsung Galaxy S4 Mini hoesje ontwerpen maakt jouw telefoon bijzonder. Gemakkelijk, snel en stijlvol maak jij jouw nieuwe case een ware fashion item. Probeer het direct!

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Bescherm uw aanwinst met een Samsung Galaxy S4 Mini hoesje

Het Samsung Galaxy S4 Mini hoesje kan je gebruiken om het kleine broertje van de ‘grote’ Galaxy S4 te beschermen. Waar alle functionaliteiten hetzelfde zijn en alleen het formaat onderscheidend is tussen de twee, hebben ze beide bescherming nodig. Op deze pagina is het mogelijk om een fantastisch design te maken voor het ‘kleine broertje’ en onderstaand zie je een linkje voor de ‘grote broer’. Hoewel hij groot en stoer oogt blijft hij fragiel met alle geavanceerde techniek onder de motorkap. Bestel daarom nu en stel je S4 niet meer bloot aan gevaar.

Een Samsung Galaxy S4 Mini hoesje mee op vakantie

Ga je binnenkort naar het buitenland? Zorg dat je je telefoon voldoende beschermt tegen de gevaren van krassen en waterschade. Hoewel water na een tijd overal tussen kruipt, kunnen onze hoesjes de smartphones wel zo lang mogelijk beschermen. Hetzelfde geldt voor stoten en botsingen. Een goede smartphone is een verheerlijking van je leven, zorg daarom dat deze ook blijft werken.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook het Samsung Galaxy S4 hoesje
Ontwerp ook het Samsung Galaxy S4 Active hoesje
Ontwerp ook het Samsung Galaxy S3 Mini hoesje

Samsung Galaxy S4 Mini case reviews

Freerkje

Freerkje

De foto op mijn telefoonhoesje stond er voor de heflt op. Ik heb dit gemeld en krijg kosteloos een nieuwe. Top!

29-09-2014
Hein

Hein

De case op vrijdag besteld, en op zaterdag al binnen! Ook is de foto erg mooi op de case gedrukt. Zeer tevreden over het eindresultaat!

25-05-2014
Tirzanne

Tirzanne

Ik ben erg tevreden! Hij houdt lekker vast en de kwaliteit van de foto is erg goed! (Veel beter dan ik had verwacht!)

23-05-2014
Marieke

Marieke

Eenvoudig, snel, resultaat is goed! Enige minpunt aan de hoes vond ik de sluiting aan de achterkant (aan de voorkant is praktischer - hoewel de sluiting dan wel over de foto komt).

17-05-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie