9.33/10
Samsung Galaxy S5 case

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo / S5 Plus case ontwerpen

Let op! Deze case is ook geschikt voor de S5 Plus en de S5 Neo.

Een Samsung Galaxy S5 hoesje maken doe je met onze simpele designtool binnen een paar tellen. Upload je favoriete foto/design, maak het passend op het voorbeeld en laat ons jouw droom case printen.

  • ✓ Unieke case
  • ✓ Haarscherp geprint
  • ✓ Geen verzendkosten

Een veilig Samsung Galaxy S5 hoesje maken

Jouw high-end topmobiel is in veilige handen zodra er een stevig en gepersonaliseerd hoesje omheen zit. De grote pluspunten/vooruitgangen van de Samsung Galaxy S5 zijn o.a. de scherm resolutie, de lange batterij duur en de grote software power die erin zit verwerkt. Het heeft bijvoorbeeld een geheugen van 16GB en een camera kwaliteit van 16 Megapixel. Een prima telefoon voor grootgebruikers en/of hobby fotografen. Met deze bijzondere kwaliteit hoop je uiteraard dat je telefoon nooit stuk zal gaan ten gevolge van een botsing of val. Zorg daarom voor goede beveiliging.

Maak een gepersonaliseerd S5 hoesje

Het personaliseren van een telefoonhoesje wordt steeds hipper. Dat geldt voor alle producten dat je uniek kunt maken. Mensen volgen schijnbaar steeds meer de trend om alles echt eigen te maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het personaliseren van je meubels, kleren, mok, etc. Unieke items zullen nooit standaard worden, aangezien deze altijd van elkaar verschillen. Het is immers jouw design.

Samsung Galaxy S5 bamboo case

Voor de Samsung Galaxy S5 is het ook mogelijk om een houten bamboo case te laten graveren met jouw naam en/of logo erop. Zie de voorbeelden op de betreffende pagina en maak er iets moois van.

Goede service en kwaliteit cases

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie