10.00/10
Samsung Galaxy S5 mini case

Samsung Galaxy S5 mini hoesje ontwerpen

Een Samsung Galaxy S5 Mini hoesje ontwerpen doe je in een handomdraai. Ga naar onze tool en upload jouw zelfgemaakte ontwerp of foto. In de tool zie je vervolgens een aantal simpele navigatie knoppen die jouw ontwerp groter of kleiner kunnen maken. Check het nu zelf!

  • ✓ Unieke case
  • ✓ Haarscherp geprint
  • ✓ Geen verzendkosten

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy S5 Mini hoesje

Heb je een gave foto van je vakantie? Of gewoon een foto die je al jaren hebt, maar graag continu bij je zou willen dragen? Start dan nu met het ontwerpen van een Samsung Galaxy S5 Mini hoesje. Jouw foto zal je telefoon in alle opzichten laten stralen. Omdat het iets persoonlijks van jou draagt, kan je mobieltje nooit meer iets fout doen. Doe een poging en kom erachter dat het je dag goed zal maken. Of uiteraard die van iemand anders.

Hoe ontwerp je precies zo’n hoesje

Pak ten eerste je fotoboek of album erbij en ga bladeren. Je kunt uiteraard ook voor een totaal nieuwe foto kiezen, dan kun je je smartphone erbij pakken en zoveel selfies schieten als maar kan. Stap 2 is de winnende foto uploaden in onze tool. Dit gaat heel gemakkelijk. Druk op de grote groene knop en vervolgens zie je een pop up die je vraagt om de foto uit je bestanden te kiezen. Dat eenmaal achter de rug kun je beginnen met het S5 hoesje te ontwerpen. Verschuif en/of pas de foto in grootte aan om het perfect op je case te laten passen. Druk op bestellen en klaar is case!

Goede service en kwaliteit cases

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

Samsung Galaxy S5 mini case reviews

Eva

Eva

Zondag een case besteld en vandaag al ontvangen.. Helemaal top!

20-01-2015
Dik

Dik

Ik ben heel erg blij met mn nieuwe case. Heel gemakkelijk om er 1te ontwerpen en hele snelle levering . Volgende dag al thuis en goede kwaliteit. Kortom , wil je graag een case voor je mobiel, dan raad ik ontwerpeencase.nl ten strengste aan.

07-10-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie