9.33/10
Samsung Galaxy S6 case

Samsung Galaxy S6 hoesje ontwerpen

Gebruik een Samsung Galaxy S6 hoesje om dit high-end toestel te beschermen en uniek te maken. Schiet een mooi plaatje van iets of iemand die jouw dierbaar is en laat deze op jouw splinternieuwe telefoon printen. Super snel en simpel.

✓ Geen verzendkosten
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S6

Een Samsung Galaxy S6 hoesje kan zeer nuttig en entertainend zijn. In eerste instantie wil je dat jouw nieuwe geavanceerde smartphone niet binnen de kortste keren schade oploopt. Met een beschermende case zorg je ervoor dat jouw toestel zo goed als nieuw blijft. Geen krassen meer op het scherm of deuken in het frame na vallen of stoten.

Vooruitgang verdient een hoesje

De Galaxy S6 heeft veel verbeteringen meegekregen van zijn producent ten opzichte van zijn voorganger. Het heeft een prachtig scherm, zeer snelle hardware, uitstekende camera en een prima accu duur. De laatste versie van de Samsung Galaxy reeks is niet meer van plastic gemaakt, maar van metaal. Dit zorgt niet alleen voor meer stevigheid, maar ook dat hij nu fijner in de hand ligt. Neem een case om dit pareltje onder de smartphones te beschermen.

Een uniek Samsung Galaxy S6 hoesje

Maak jouw nieuwe telefoon uniek door de cover te personaliseren. Heb je een mooie foto van jouw dierbaren of wellicht van jezelf (op vakantie)? Upload deze foto dan op onze website en bewerk deze met onze ontwerptool. Een Samsung Galaxy S6 hoesje dient niet alleen ter bescherming, maar is ook een prachtige manier om jouw telefoon echt van jou te maken. Lees meer over de Samsung S6 op de officiele website van Samsung.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

 

Ontwerp ook het Samsung Galaxy S3 hoesje

Ontwerp ook het Samsung Galaxy S4 hoesje

Ontwerp ook het Samsung Galaxy S5 hoesje

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie