9.33/10
Samsung Galaxy S7 Edge case

Samsung Galaxy S7 Edge hoesje ontwerpen

Maak een persoonlijk telefoonhoesje met eigen foto, logo of tekst. Upload eenvoudig een afbeelding en begin met het ontwerpen van de case. Zo maak je eenvoudig een gepersonaliseerde case die ook nog eens goede bescherming biedt voor je telefoon.

✓ Geen verzendkosten
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Samsung Galaxy S7 Edge hoesje ontwerpen voor optimale bescherming

De Samsung Galaxy S7 Edge is een geavanceerd toestel met zijn afgeronde hoeken en daarom gevoelig voor beschadigingen. Laat een hardcase bedrukken met jouw ontwerp om beschadigen aan de telefoon te voorkomen. De hardcase beschermt de zij- en achterkant van de telefoon.

Bij dit telefoonhoesje wordt alleen de achterkant bedrukt en blijven de zijkanten vrij van het ontwerp. Je kunt kiezen voor een zwarte of witte rand. Het materiaal is van stevig plastic en zit stevig om de telefoon heen.  

Unieke Samsung Galaxy S7 Edge cover met foto

Je kunt via de ontwerptool eenvoudig een Samsung Galaxy S7 Edge case ontwerpen. Maak je telefoon nog unieker door er een zelf ontworpen case om te doen. Gebruik een grote en scherpe foto voor het beste resultaat. In de tool kun je de afbeelding vergroten/verkleinen om de hele case te bedekken met de afbeelding. 

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hebben besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie