10.00/10
Samsung Galaxy Trend Lite case

Samsung Galaxy Trend Lite hoesje ontwerpen

Een (S7390) Samsung Galaxy Trend Lite hoesje ontwerpen is uniek en tof om te doen. Gebruik onze simpele tool om de meest fascinerende creaties op jouw toekomstige case te zetten.

✓ Gepersonaliseerd hoesje
✓ Haarscherp geprint
✓ Snelle levering

Een gloednieuw hoesje voor uw Samsung Galaxy Trend Lite

Een Samsung Galaxy Trend Lite hoesje kan krassen en waterschade helpen voorkomen. Deze uitvoering van Samsung behoort niet tot de beste modellen van Samsung waardoor het relatief gezien een stuk goedkoper is. Hoewel de telefoon een lichtere processor heeft en een 3 megapixel camera, heeft het verder wel alle functionaliteiten die je van een smartphone kan verwachten. Vul daarom het strakke design verder aan door er een persoonlijke case omheen te doen en zo hem optimale bescherming te bieden.

Een Samsung Galaxy Trend Lite hoesje als cadeau

Geef een Samsung Galaxy Trend Lite hoesje als cadeau aan je vrienden, familie of collega. Wij verzekeren je dat de jarige job het fantastisch zal vinden. Ontwerp een case met zijn of haar favoriete afbeelding of citaat en ontvang deze ruim voor de verjaardag zodat je de haarscherpe kwaliteit zelf kunt checken. Onze hoesjes worden bedrukt door laserprinters en specialisten met jarenlang ervaring. Upload een foto en probeer de tool gratis uit! Het werkt gemakkelijk en snel, waardoor de mooiste creaties binnen een mum van tijd worden gemaakt.

Goede service en kwaliteit cases

Bij Ontwerpeencase kan je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd paraat om klanten van nodige hulp te voorzien, hetzij via de e-mail, telefoon of de chat.

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Ontwerp ook het Samsung Galaxy Trend Plus hoesje
Ontwerp ook het Samsung Galaxy Trend Duos hoesje
Ontwerp ook het Samsung Galaxy Trend 2 hoesje

Samsung Galaxy Trend Lite case reviews

Nikita

Nikita

Ik ben er heel erg blij mee.... Tot nu toe is de kwaliteit goed en ik hoop dat dit zo blijft...

26-08-2014
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie