9.33/10
Sony Xperia M5 case

Sony Xperia M5 hoesje ontwerpen

Met de Sony Xperia M5 heb je gekozen voor een smartphone met een mooi design. Kies voor een gepersonaliseerde case met optimale bescherming. Met je eigen afbeelding kun je makkelijk en snel een hoesje maken!

✓ Haarscherp geprint
✓ Geen verzendkosten
✓ Uniek hoesje maken

Een origineel Sony Xperia M5 hoesje ontwerpen

Een hoesje maken is voor iedereen een kleine investering waar je veel voor terug krijgt, namelijk een goede bescherming. Met onze handige online ontwerptool kun je gemakkelijk jouw favoriete foto uploaden, kleiner of groter maken en aanpassen. De gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn op te fleuren met foto’s en teksten.

Protectie ontmoet identiteit

Met een leuke foto herinnering kun je jouw unieke Sony Xperia M5 hoesje ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan foto van je kinderen, een vakantiefoto of een bruiloft en laat de afbeelding op één van de cases bedrukken. Met je eigen creatieve inbreng ontwerp je een uniek Sony Xperia M5 hoesje, ''protection meets identity'. Zo heb jij een leuker hoesje dan iedereen!

Uitstekende service en karakteristieke cases

Bij Ontwerpeencase kun je van goede service en de beste kwaliteit cases uit gaan. Onze helpdesk staat altijd klaar en biedt de klant hulp via de e-mail, telefoon of de chat.
Elke dag krijgen wij positieve reacties van blije klanten die een gepersonaliseerd telefoonhoesje besteld hebben. Hiervan krijgen wij nóg meer energie om meer klanten de beste hulp aan te bieden.

Reviews van onze klanten

Anna

Anna

Gekocht als cadeau voor een vriendin, was er super blij mee!

01-04-2019
Laura

Laura

Bedankt! hoesje ziet er super uit

28-02-2019
Peter

Peter

Mooi hoesje, na 2 dagen al in huis.

27-02-2019
Yvonne

Yvonne

De foto staat er prachtig op ben er blij mee.

05-07-2018
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie