10.00/10
Sony Xperia Z5 case

Sony Xperia Z5 case ontwerpen

Begin met het ontwerpen van jouw eigen Sony Xperia Z5 case. Verstop jouw vakantiefoto’s niet in een mapje of ergens op een donkere zolder, maar laat ze printen op je telefoonhoesje. Probeer het nu en ontdek hoe simpel het is.

  • ✓ Unieke case
  • ✓ Haarscherp geprint
  • ✓ Geen verzendkosten

Het Sony Xperia Z5 hoesje

Sony heeft aan het einde van de zomer van 2015 maar liefst 3 nieuwe smartphones uitgebracht. Namelijk de Sony Xperia Z5 en zijn twee grotere broers; Z5 Compact en Z5 Premium. De “standaard” versie is het middel maatje van de drie met een scherm van 5,2”. Zoals iedere Xperia telefoon heeft het een uitstekende camera van 23 Megapixels. De grootste vooruitgangen t.o.v. zijn voorgangers zijn echter de snelle en handige vingerafdrukscanner, 32GB geheugen + micro SD slot en dat het toestel stof- en waterdicht is. Combineer dit met een stevig hoesje en je nieuwe toestel is onverwoestbaar.

Een gepersonaliseerde Sony Xperia Z5 case

Maak je nieuwe telefoon nog unieker door er een eigen design op te printen. Gebruik je vakantiefoto’s of schiet een paar gezellige familie foto’s tijdens de feestdagen en laat ons vervolgens jouw gepersonaliseerde Sony xperia Z5 case voor je maken. Denk ook eens aan je huisdier Fluffie, of een ‘home sweet home’ case voor als je vaak op reis bent. Je kunt van alles bedenken om als design te gebruiken. Probeer het zelf en merk het verschil tussen andere standaard hoesjes.

Goede service en kwaliteit cases

We ontvangen dagelijks positieve reacties van tevreden klanten die een uniek telefoonhoesje hadden besteld, waar wij iedere keer weer een nieuwe energie boost van krijgen. Neem dus gerust contact op, zodat wij direct op de hoogte zijn van jouw situatie en indien nodig deze kunnen verbeteren.

Of ontwerp een andere case

Sony Xperia Z5 case reviews

Kristi

Kristi

Door een misverstand had ik per ongeluk een verkeerd hoesje gekregen. Meteen de klantenservice gemaild en heb toen kosteloos een nieuw hoesje gekregen. 2 dagen later mijn nieuwe hoesje gekregen en hij is echt prachtig. Foto is duidelijk en het hoesje past mooi om mijn telefoon. Door de hele vriendelijke klantenservice en de goede kwaliteit van het hoesje ga ik in de toekomst zeker weer bij ontwerpeencase bestellen!

22-01-2017
Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie