Telefoonhoesje met foto

Een telefoonhoesje met foto, logo of tekst

Maak een telefoonhoesje met foto, logo of tekst en ontvang geheel unieke bescherming voor jouw mobieltje. Laat nooit meer iemand anders jouw mobieltje verwarren met de zijne. Je telefoon zal direct een geweldige uitstraling krijgen. Maak zelf een ontwerp of kies een foto uit die je passend maakt op het voorbeeld. Je bent binnen enkele minuten klaar en als je voor 17:00 besteld heb je deze op werkdagen de volgende dag al in huis.

Hoe kies je een goede afbeelding voor je eigen hoesje?

Foto kwaliteit

Tegenwoordig hebben bijna alle smartphones een voor en achter camera die prima kwaliteit foto’s maken. Met name van de achterkant camera’s kunnen we hier zeker van zijn. De selfie camera’s zijn iets minder scherp, maar hebben over het algemeen (zeker bij high-end modellen) een prima resultaat. De regel is uiteraard; hoe scherper de foto, hoe scherper en mooier de print wordt.

De grootte van een afbeelding kan ook een rol spelen. Zeker wanneer deze heel klein is. Afbeeldingen die je maakt met je telefoon of met een fototoestel, kunnen in bijna alle gevallen direct gebruikt worden. Als je deze tenminste niet hebt bewerkt. Echter als je bijvoorbeeld een afbeelding van internet haalt, kan deze zeer klein geschaald zijn. Wanneer je deze dan uitvergroot op de case zal de inhoud erg wazig worden.

Foto inhoud

De inhoud van de afbeelding is geheel aan jou! Ontwerp je eigen hoesje zoals jij dat wilt en maak je GSM uniek. Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je de mooiste en gaafste ervaringen opgedaan? Leg deze momenten dan vast op de achterkant van je mobiel en neem ze altijd met je mee. Je kunt ook een case cadeau doen aan een dierbare.

Geef een telefoonhoesje met foto als cadeau

Wil je graag eens een origineel cadeau geven dat niemand verwacht? Geef dan een telefoonhoesje met foto van zijn of haar mooiste herinneringen. Wellicht heeft hij of zij onlangs iets unieks meegemaakt wat nooit meer vergeten mag worden. Leg dit moment vast en laat het ons printen op een mooie cover.

Over ons

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk persoonlijker en unieker kunnen. Het opfleuren van de smartphone door middel van gepersonaliseerde cases met foto’s en teksten is waar Ontwerpeencase naar streeft. Om zo het alledaagse leven persoonlijker te maken. Nieuwsgierig naar het bedrijf achter de cases?

Lees meer »

Klantenservice

Heb je vragen? Bekijk de veel voorkomende vragen pagina voor een direct antwoord.
Of neem contact op met onze klantenservice.

Contact
Volg ons!

Mis geen kortingen en acties. Volg ons op alle kanalen!

© 2011-2018 All rights reserved | Ontwerpeencase BV | Kabelweg 43 | 1014 BA Amsterdam | Netherlands

Desktop versie | Mobiele versie